Отдых Черноморское Отдых в Крыму

ГЛАВНАЯ | ДЕЛЬФИН | ТРАНСПОРТ | ПОГОДА | РЕКЛАМА | НОВОСТИ | КАТАЛОГ | ОБЪЯВЛЕНИЯ | СПОРТ | ДУБЛИКАТЫ НОМЕРОВ

Центр модератора ]

полагодити макбук

Разговор обо всём.

Модераторы: Anonymous, Добрая Фея

полагодити макбук

Сообщение simaae03102 » 30 июн 2021, 23:06

Усім привіт, користувачі цього форуму. У мене є макбук, який я нещодаво випадково виронив у вікно з першого поверху, теперь там на екрані велика тріщина. Хочу негайно його полагодити, поки батьки не побачили. Можливо ви знаєте як можна швидко вирішити цю проблему?
simaae03102

Re: полагодити макбук

Сообщение cnahcoro » 01 июл 2021, 14:26

Боже, як Ви так примудрилися виронити макбук з вікна? Добре, що це був макбук, який по якості дуже міцний. Але все одно Вам ще пощастило залишитися лише з тріщиною. Я раджу Вам звертатися тільки до офіційних серсвісів техніки Apple. Якщо Ви не хочете довго шукати, то я зверніться до одного з таких https://a-service.ua/ua . це, як мені здається, найкращий сервіс, тому що там працюють дуже досвідчені майстри, які вирішать будь-яку проблема за лічені години.
cnahcoro

Сообщение astarco13 » 25 июл 2021, 16:02

Ну и как, стоит этот макбук такого гемора ?
astarco13

Сообщение mytrybas » 25 июл 2021, 16:03

Мне кажется, что если вы уронили макбук, и он выпал из Вашего окна, то навряд ли он будет исправно работать…
Вам придется подсобирать денег на новый ноут или можете оформить рассрочку и купить макбук на таких условиях на ресурсе Комфи https://comfy.ua/notebook/brand__apple_ ... cbook-pro/ .
Если купите новый, то смотрите, будьте более аккуратны и не роняйте такую дорогую технику!
mytrybas

Вернуться в Общая тема (флудилка)